Dovlecei umpluti

de Miha in Pui, 23 Iun 2009 | 6029 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 1/2 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • patrunjel verde
  • sare,piper
  • 1 ou
  • 2 linguri orez
  • 1 rosie
  • 100 ml suc de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Dovleceii se curata de coaja si se taie in 4.

Carnea impreuna cu ceapa,morcovul,oul si patrunjelul se robotesc. :) Se adauga orezul spalat si se potriveste gustul de sare si piper.

Se umplu cu acest amestec bucatile de dovlecel si se aseaza intr-un vas termorezistent.

Se pun capacele din rosia taiata felii,se presara cimbru.Se acopera cu suc de rosii si apa,daca mai e nevoie.

Vasul se da la cuptor,pana scade sosul.

Se servesc calzi cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

ala_oancea 1

25.06.2009, 08:58

Foerte bun Trebuie sa fac si eu ca am o gramada de dovlecei de la ai mei, si chiar cautam diferite retete

Miha 1

25.06.2009, 12:35

Ala,pe blogul Nataliei ai sa gasesti si o paine cu dovlecei,care e cica f buna. O am si eu in plan!

ala_oancea 1

26.06.2009, 17:30

Hmm ... suna interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu sos de ceapa cu mamaliguta