Dovlecei pane

de deyutzky in Mancaruri de legume, 24 Mar 2020 | 5469 vizualizari

 

Tare buni si foarte usor de pregatit. 

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare
  • 2-3 oua
  • cateva linguri de faina
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Curatam si spalam dovlecelul, apoi il taiem felii.

Condimentam cu sare feliile de dovlecel si le punem intr-o sita. Astfel se va scurge apa din ei si se vor inmuia. Ii lasam in sita aprox. 30 minute.

Dupa ce ii scoatem din sita, ii punem pe niste servetele pentru a se absoarbe surplusul de apa. 

Punem intr-o farfurie cateva linguri de faina, iar in alta batem ouale cu o furculita si putina sare.

Dam fiecare felie prin faina, apoi prin ou, dupa care le punem intr-o tigaie in care am pus ulei la incins.

Le prajim pe ambele parti, apoi le scoatem pe servetele pentru a se absoarbe uleiul in exces.

Le servim calde sau reci.

Noi le-am servit alaturi de un sos de iaurt cu usturoi si cu paine proaspat coapta in cuptor. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]