Dovlecei pane

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2015 | 4715 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 2 oua
  • faina, pesmet
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Curatim dovlecelul de coaja, il spalam si-l taiem felii. Punem sare peste feliile de dovlecel.

Batem ouale cu  sare si piper. Amestecam 3 linguri faina cu 2 linguri pesmet.

Cu un prosop de hartie tamponam feliile de dovlecel pentru a absorbi apa lasata.

Trecem fiecare felie de dovlecel prin faina amestecata cu pesmet, apoi prin ou si le prajim in uleiul incins.

Scoatem feliile prajite pe o farfurie pe care am pus hartie de bucatarie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]