Dovlecei pane

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2015 | 4339 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 2 oua
  • faina, pesmet
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Curatim dovlecelul de coaja, il spalam si-l taiem felii. Punem sare peste feliile de dovlecel.

Batem ouale cu  sare si piper. Amestecam 3 linguri faina cu 2 linguri pesmet.

Cu un prosop de hartie tamponam feliile de dovlecel pentru a absorbi apa lasata.

Trecem fiecare felie de dovlecel prin faina amestecata cu pesmet, apoi prin ou si le prajim in uleiul incins.

Scoatem feliile prajite pe o farfurie pe care am pus hartie de bucatarie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei la cuptor