Dovlecei pane

de bucatarimcudiana in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2011 | 3440 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mic
  • 1 ou
  • 3 linguri faina
  • sare
  • 100 g fulgi de porumb
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

dovlecelul l-am curatat de coaja, l-am taiat in felii groase cam de 1 cm., le-am presarat cu sare si le-am lasat 5 min.

feliile de dovlecel le-am tavalit prin faina, le-am dat prin ou, apoi le-am tavalit prin fulgii de porumb maruntiti si le-am prajit in ulei incins pe ambele parti.

TIPS-URI

1

se pot servi simple, cu diferite sosuri dar mai ales cu mujdei de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

bucatarimcudiana 1

13.03.2012, 11:33

multumesc timea

mihaelar63 1

16.05.2012, 10:43

Crocanti
N-am facut cu fulgi de porumb

bucatarimcudiana 1

16.05.2012, 19:43

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecei albi cu carne si carne de pui prajita