Dovlecei la cuptor

de anca_rm in Mancaruri de legume, 15 Mai 2015 | 4179 vizualizari

 

Incep sa fie dovlecei la preturi acceptabile si cum imi plac am zis sa incerc ceva nou, mai sanatos dar la fel de gustos.

 

INGREDIENTE

  • -2 dovlecei
  • -50 gr cascaval
  • -1 lingura seminte de in, susan sau altceva
  • -1 lingura ulei masline
  • -sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei la cuptor:

Dovlecei ii spalam bine si ii curatam partial de coaja . Ii taiem pe lungime in jumate , si fiecare jumate in 3 sau 4 parti . Presaram cu sare si ii asezam intr-o tava antiaderenta . Stopim cu ulei de masline si dam tava la cuptorul incins la 180 grade .

Cand s-au inmuiat dovleceii scoatem din cuptor tava , presaram deasupra lor cascaval razuit si seminte si dam din nou tava la cuptor pana cand se topeste si rumeneste usor cascavalul .

Pofta buna . 

TIPS-URI

1

puneti ce seminte vreti

2

cred ca ar fi minunati cu cascaval afumat si poate cateva felii de sunca sau bacon

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete in straturi