Dovlecei cu carne tocata

de Zamfira in Mancaruri cu carne, 27 Sep 2013 | 4559 vizualizari

 

O mancare gustoasa, usor de pregatit si potrivita in orice perioada a anului. Va recomand cu drag. Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 2 cepe rosii
  • 300 g carne tocata de pui (amestec, porc)
  • o cana bulion (300 ml)
  • o legatura marar verde
  • sare, piper dupa gust
  • 200 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu carne tocata:

Spalam, curatam dovleceii si ii taiem cubulete. Calim cubulete de dovlecei in 100 ml ulei, ii saram si piperam. Dovleceii vor lasa zeama si practic acestia vor fierbe - cali. Ii lasam sa fiarba 10 minute si apoi ii strecuram de zeama. Calim 2 cepe rosii tocate marunt in 100 ml ulei. Adaugam carnea tocata, saram piperam dupa gust. O calim pana cand carnea se deschide la culoare. Intr-o tava (yena) punem dovleceii, apoi carnea tocata si deasura turnam bulionul amestecat cu mararul tocat marunt. Mai adaugam 100 ml apa. Punem tava in cuptorul preincalzit si il lasam 20-25 minute la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu carne de curcan