Dovleac umplut cu branza

de simona72 in Cook and smile, 31 Oct 2013 | 8678 vizualizari

 

Este un alt experiment cu dovleac...mi-a ramas o bucata de dovleac de la musaca si nu puteam sa-l arunc sau sa-l bag asa simplu in cuptor...asa ca am incercat cu branza...mie mi-a placut..

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de dovleac placintar
  • 1 ou
  • 2 linguri branza dulce
  • 1-2 feliute cartof pe jumatate fiert
  • 1-2 lingurite ulei de masline
  • 1 lingurita zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac umplut cu branza:

Bucata de dovleac este cea ramasa de la musaca, este o parte de dovleac in care au stat semintele, deci are gaura si este numai bun de umplut. Feliutele de cartof se dau pe razatoarea cu ochiuri mari, se adauga branza, oul, zaharul si se amesteca toate. Cu acesta compozitie se umple gaura de la dovleac, iar deasupra se stropeste cu putin ulei de masline. Se da la cuptorul incins la 180 grade pt 20-30 minute. Se serveste cald. Pofta buna!!

TIPS-URI

1

se poate face atat dulce cat si sarat

2

puneti zahar in functie de cat il doriti de dulce...eu am mai pus o lingurita de miere deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac umplut cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]