Dovleac copt umplut cu quinoa si fructe uscate, la slow cooker Crock Pot

de katty in Slow Cooker, 5 Noi 2021 | 3154 vizualizari

 

Un desert  de sezon delicios si sanatos.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac mic
  • 100 gr quinoa(alba si rosie)
  • 300 ml apa
  • 70 gr amestec de fructe uscate (merisoare, goji, stafide)
  • scortisoara macinata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt umplut cu quinoa si fructe uscate, la slow cooker Crock Pot:

Spalam mai intai quinoa si o punem la fiert cu apa intr-un vas acoperit  la foc mic pentru 10 minute. Cand este gata oprim focul, adaugam fructele uscate, omogenizam si lasam vasul acoperit cu un capac pentru inca 10 minute pana apa este absorbita in totalitate.

Dovleacul spalat il taiem in jumatate si scoatem cu o lingura semintele.

Pornim aparatul slow cooker Crock Pot pe functia coacere pentru o ora la 175 grade C. Punem gratarul, asezam o hartie de copt si jumatatile de dovleac. Dupa 45 de minute presaram scortisoara peste dovleac si umplem jumatatile cu quinoa amestecata cu fructe. Acoperim vasul cu capacul si lasam inca 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt umplut cu quinoa si fructe uscate, la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar la slow cooker Crock-Pot