Dovleac pai cu oua scrambled

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 15 Feb 2011 | 4984 vizualizari

 

Din seria dovleacul macelarit,am mai scos o reteta si nu e ultima! Mi-au ramas niste dovleci pai si a doua zi mi-a venit mie gandul sa-i incerc cu niste oua.Va rog sa-mi spuneti si mie careva,cum le spune la scrambled eggs pe romaneste,ca n-am gasit nici o denumire potrivita.

 

INGREDIENTE

  • dovleac pai,proapat prajit sau facut cu o zi in urma (http://bucataras.ro/retete/dovleac-pai-17215.html)
  • 1 lingura ulei
  • 2 oua
  • sare,piper
  • pudra de usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac pai cu oua scrambled:

Se incalzeste uleiul,se adauga dovleacul si se incalzeste putin,dupa care se adauga doua oua si se amesteca. Se condimenteaza si se serveste cald!

Dovleceii au avut rozmarin pe ei.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac pai cu oua scrambled" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]