Dovleac copt cu migdale si miere

de Oana in Dulciuri, 14 Oct 2012 | 4898 vizualizari

 

Arome de toamna!

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de dovleac
  • o lingurita scortisoara
  • 100 g migdale
  • 2 linguri cu miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt cu migdale si miere:

Dovleacul se taie in bucati patrate si se aseaza intr-o tava, pe hartie de copt. Se presara cu scortisoara si se coace in cuptor pana devine moale.

Se scoate tava din cuptor si se presara peste dovleac migdalele sfaramate. Se stropeste cu miere si se serveste cald sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt cu migdale si miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 60 %
999.99 lei
399.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (15)

Lau 1

14.10.2012, 20:01

bine arata

adry88 1

15.10.2012, 09:19

delicios

elucubratiiculinare 1

15.10.2012, 19:20

bun, bun, rau de tot

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]