Dovleac copt

de MotanLaOale in Vegan / Raw vegan, 16 Mar 2020 | 4462 vizualizari

 

Foarte bun asa simplu sau cu dulceata.
 

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac placintar (1,5 kg)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt:

Dovleacul se curata de seminte.

Se taie in bucati potrivite.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 1 ora si 30 de minute.

Cand este patruns si putin rumenit, este gata.

Se consuma rece.

Se poate combina cu dulceturi, gemuri sau frisca.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tofu in sos de busuioc thailandez