Blat-Mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam treptat zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa, adaugam galbenusurile mixand bine dupa fiecare, incorporam si uleiul in fir subtire ca la maioneza.
Adaugam praful de copt, faina, alunele si nuca de cocos (eu eram sa uit de ea si am adaugat dupa) amestecam cu o spatula amestecand cu miscari usoare pana ce se omogenizeaza.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea.
Il lasam sa se raceasca foarte bine, dupa care il taiem in 3 felii.
Crema-intr-un bol topim ciocolata rupta bucatele cu frisca, lasam sa se raceasca bine.
Mixam smantana cu frisca racita pana ce capata o compozitie ferma, adaugam nuca de cocos, laptele condesat, untul de cocos si mixam pana ce se omogenizeaza.
Ansamblare-asezam prima foaie de blat(eu pun tot timpul foaia de deasupra) o insiropam (eu am insiropat cu lapte de cocos), adaugam 1/2 din crema-a 2 foaie -insiropam-crema ramasa-ultima foaie.
Eu am oprit putina crema si am imbracat tortul dupa care l-am dat la rece 30 min.
Mixam frisca impreuna cu smantana si imbracam tortul, oprim putina crema ca sa decoram deasupra.
Punem nuca de cocos pe laterale, sprintezi crema deasupra, adaugam cateva bomboane Raffaello si dam tortul la rece cateva ore.