Pentru ca ne plac mult biscuitii cu budinca si pentru ca am vazut asa ceva pe site-ul preferat al Mihaelei :) http://cafechocolada.blogspot.com/, nu puteam sa nu-l fac si eu!
Se face o budinca din 500 ml lapte, zaharul si praful de budinca. Se ia de pe foc cand e gata si se amesteca cu ciocolata menaj si untul amestecand in continuu.
Intr-o tava de intinde o folie alimentara. Se incalzeste putin laptele ramas si se inmoaie pe rand biscuitii in el, cam 6-7 secunde. Se asaza biscuitii inmuiati pe folia alimentara si se ung cu budinca. Se pune al doilea rand de biscuiti, apoi iar budinca si tot asa pana se termina biscuitii si budinca.
Se acopera tortul cu folie alimentara si se pune la frigider cel putin 2 ore. Cand se scoate din frigider, se indeparteaza folia alimentara si se rastoarna pe un platou.
Se bate bine frisca si se intinde peste tort. Apoi se poate portiona si servi.