Desert tort de biscuiti cu ciocolata

de AndreeaLiță in Dulciuri, 23 Oct 2017 | 2132 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Strat de biscuiți :
  • 800 g biscuiți simpli
  • Sirop:
  • 400 ml cafea
  • Crema:
  • 600 ml lapte
  • 95 g ciocolată cu caramel
  • 95 g ciocolată cu capsuni
  • 1 plic gelatina
  • 150 g zahar
  • 1 esență de rom
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort de biscuiti cu ciocolata:

Se hidratează gelatina. Se amesteca laptele cu ciocolata și zaharul si se fierbe. Se lasa sa se răcească putin si se adauga esenta si gelatina. Biscuitii se insiropeaza in cafea si se pune un strat intr-un castron tapetat cu folie, apoi un strat de crema, biscuiti insiropati in cafea si tot asa pana se termina straturile. Se inveleste cu folie si se pun deasupra greutati (o farfurie sau o cratita mai mica in asa fel incat sa stea biscuitii presati) si se lasa la rece cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort de biscuiti cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu ciocolata, bezea si zmeura