Blat-topim untul si il lasam sa se raceasca cat timp vom amesteca ingredientele solide.
Intr-un bol amestecam faina, praful de copt, zaharul, zaharul vanilat, sare, cacaua.
Batem oul dupa care il amestecam cu untul racit si adaugam in fir subtire peste ingredientele solide.
Adaugam ciocolata topita impreuna cu laptele la baie marie, iar la final incorporam albusul batut spuma tare.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si il coacem la cuptorul preincalzit la 180 grade C, cca 15 min (sa treaca testul cu scobitoarea).
Crema de ciocolata neagra-intr-un vas topim ciocolata impreuna cu untul si 50 g frisca.
Lasam sa se raceasca, dupa care o mixam impreuna cu frisca ramasa, pana ce isi dubleaza volumul, adaugam esenta dupa gust.
Turnam crema peste blat, nivelam si dam la rece pana ce pregatim urmatoarea crema.
Procedam la fel si pentru urmatoarele creme exact ca mai sus.
Dam la rece cateva ore inainte sa il decoram.
Pentru decor am topit ciocolata impreuna cu untul si frisca, dupa care am turnat deasupra si am nivelat, decoram cu fructe si ciocolata sau dupa plac.