Galbenusurile le-am mixat cu zaharul cca 5 min pana ce au crescut in volum si s-au deschis la culoare.
Adaugam mascarponele in 2 transe(eu am folosit 2 cutii de 250 g)si mixam cateva secunde pana ce se omogenizeaza,adaugam esenta de vanilie si liciorul de migdale,omogenizam.
Separat mixam frisca pana ce isi dubleaza volumul,adaugam peste crema de mascarpone si mixam cateva secunde pana ce se omogenizeaza.
Pe un platou adaugam un strat de crema,care va fi baza prajituri.
Insiropam piscoturile in cafeaua rece si putin indulcita si adaugam peste crema.
Adaugam 1/2 crema ramasa,alt rand de piscoturi si deasupra am facut moate de crema.
Am dat la rece 2 ore,dupa care am decorat cu piscoturi trectute prin ciocolata pe margine si am pudrat cu cacao.
1
Eu am adaugat inelul de la tava de copt, pentru am fi mai usor.