Petrecere-petrecere si un INGREDIENT SECRET - CACAO.
Ce sa fie? Ceva deosebit...ceva ce n-a vazut Clujul pana acum...
Aluatul:
Ouale le bati cu ajutorul mixerului impreuna cu apa si zaharul pana cand devin spuma. Adaugi pe rand faina si cacaua, apoi praful de copt stins cu zeama de lamaie. Torni compozitia in tava de tort cu pereti detasabili tapetata cu ulei si faina si dai la cuptorul preincalzit pentru 20 de minute ( faci testul scobitorii pentru siguranta). Scoti blatul si il lasi la racit.
Intre timp, prepari crema. Branza devaci o blendezi bine cu zaharul, pana cand devine spumoasa. Imparti compozitia in doua: jumatate o lasi alba, iar in cealalta jumatate adaugi crema de ciocolata. Dai cremele la rece.
Intre timp iti pregatesti toppingul.
Tai blatul in doua jumatati: una o ungi cu crema alba, cealalta cu crema de ciocolata. Fiecare jumatate o tai in 4. Asezi toppingul pe fiecare bucata in parte dupa inspiratie. Stropesti cu sosul preferat si asezi pe platou, dandu-l la rece pentru 15 minute.
Servesti cu mare drag.