Va recomand sa folositi biscuiti digestivi si nu simpli. Sunt mult mai aromati.
Biscuitii se macina, iar untul se topeste. Se toarna untul peste biscuiti si se pregateste o tava rotunda, cu diametru de 25 cm. Se pune hartie de copt, se unge cu putin ulei si se intind biscuitii (cu unt), cu o lingura. Se pune folie deasupra tavii si se tine in frigider pana se face umplutura.
Umplutura: galbenusurile se amesteca cu zaharul, apoi cu laptele si se fierb pe baie de aburi, timp de 20 minute. Dupa ce ati inchis focul, se pune esenta de vanilie si coaja de lamaie. Va rezulta o crema mai subtire decat o budinca.
Se pregateste gelatina, care se inmoaie in 100 ml apa si se asteapta 10 minute. Se pune pe baie de aburi, pana se dizolva (sa nu o tineti mai mult!). Se lasa putin la racit, apoi o puneti peste crema racita si se asteapta 15 minute (nu se va ingrosa prea tare). Se amesteca untul cu mascarpone si cu crema de galbenusuri. Se tine in frigider 15 minute sau pana se intareste putin, apoi se toarna peste blatul de biiscuiti si se pastreaza in frigider pana la servire.
Se orneaza cu coaja rasa de lime.