Desert spuma cu cafea

de cristina1985 in Dulciuri, 27 Dec 2018 | 3363 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 2 lg Inka sau cafea
  • 1 lg-ta cacao
  • 3 lg amidon
  • 120 ml frisca lichida
  • 100 g zahar
  • 1 lg-ta esenta vanilie
  • Ornat:
  • cacao
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert spuma cu cafea:

Se amesteca cacaua, Inka sau cafea, amidonul si zaharul cu putin lapte. Restul (de lapte) se pune la fiert impreuna cu amestecul de cacao .Se fierbe pana se ingroasa, amestecand tot timpul. Inchideti focul si presarati zahar pudra (pentru a nu face pojghita). Lasati la racit.

Se bate frisca si se amesteca cu crema racita, usor cu miscari de jos in sus. Se trece printr- o sita (cu  care cerneti faina ), pentru a fi cat mai fina si a scapa de cocoloase.

Se pune in pahare si se tin la frigider cateva ore. Ornati cu cacao.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert spuma cu cafea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu mascarpone si fructe de padure