Desert rulouri

de CristinaCrs in Dulciuri, 3 Mai 2019 | 2459 vizualizari

 

Rulouri din foietaj umplute cu o cremă de budincă și frișcă
Retete pentru mese in familie

 

INGREDIENTE

  • Un foietaj (de la magazin) (400g)
  • Ulei (pentru a intinde foietajul mai usor si pentru a unge tava)
  • CREMĂ:
  • 500ml lapte
  • 4 linguri făină
  • 4 linguri de zahăr
  • O esență
  • 500 ml frișcă
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rulouri:

Intindeţi foietajul cu ajutorul unui sucitor,apoi îl tăiați fâşii (2-3 cm), iar apoi incepeti sa luați cate o fâşie și să o rulați pe forma de rulou. Dupa aceea introduceți tava in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 15-20 minute.

Pentru a pregati crema, trebuie sa amestecati faina cu zaharul, iar apoi sa turnati putin cate putin din lapte pana obtineti o pastă. Apoi o puneti pe foc amestecand încontinuu. La sfarsit adaugati esenta. Crema o lasati la racit. Bateti frisca. Cand crema s-a răcit, puteți adăuga frisca. Apoi cu ajutorul unui poş puteți sa umpleti rulourile cu cremă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulouri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]