Rulada : Albusurile cu un praf de sare se mixeaza, se adauga zaharul si se mixeaza pana obtinem o bezea tare, apoi se adauga apa fierbinte si se mixeaza 1-2 min. Se incorporeaza galbusurile, apoi faina amestecata cu cacao si praf de copt.
Se tapeteaza cu hartie de copt tava de la aragaz, se pune compozitia in tava, se niveleaza, se baga tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C, cca 20-25 min. Se scoate tava din cuptor se rastoarna rulada pe o alta foaie de hartie de copt, se elimina foaia pe care a fost compozitia, apoi se ruleaza usor si se lasa sa se raceasca.
Crema : Intr-un bol se pune mascarponele, laptele condensat se mixeaza bine apoi se incorporeaza frisca batuta.
Asamblare : Se intinde crema pe suprafata ruladei ( se opreste un pic de crema pentru decor), la capat se pune zmeura in sir indian apoi se ruleaza. Se topeste ciocolata alba si se glazureaza rulada, apoi ornam cu crema si ciocolata neagra.