Desertul dintr-o duminica, nu conteaza care duminica, conteaza ca se prepara super rapid.
Blat : Albusurile cu un praf de sare le-am mixat bine, am adaugat zaharul si am mixat pana am obtinut o bezea tare. Am incorporat galbenusurile cu ajutorul unui tel, am adaugat faina cernuta si am omogenizat compozitia, la final am adaugat uleiu si laptele. Am tapetat o tava cu hartie de copt ( 35/25 cm) am turnat compozitia in tava, am bagat tava la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru cca 20 min. Am scos blatul din tava cu hartie de copt, l-am asezat pe un servet umed, peste blat am asezat o alta hartie de copt, am intors invers blatul si apoi l-am rulat cu ajutorul servetului umed. L-am lasat sa se raceasca.
Frisca : Intr-un castron pe care l-am tinut 30 min la frigider, am pus smantana si zaharul pudra si am inceput sa mixez pana ce am obtinut o frisca ferma
Crema: Am pus intr-un bol cca 200 g frisca batuta, am adaugat dulceata de zmeura ( am lasat sa se scurga o parte din sirop), am amestecat frisca cu dulceata si am lasat la rece cca 30 min.
Asamblare: Blatul racit l-am umplut cu crema de frisca cu dulceata de zmeura, am rulat strans si am bagat la frigider pentru cca 30 min. Apoi am portionat rulada, fiecare portie de rulada am ornat-o cu frisca , decorat-o cu zmeura din dulceata si am presarat cacao.