Desert prajiturele cu fulgi de porumb si ciocolata

de VanessaAli in Dulciuri, 17 Sep 2018 | 2455 vizualizari

 

A trecut ceva vreme de cand nu am mai postat o reteta. Am tot gatit, am facut poze, dar nu am reusit sa le si postez aici. Saptamana asta sper totusi sa reusesc sa pun macar cateva dintre ele, si am sa incep cu aceste prajiturele simple si delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 150 g fulgi de porumb (aprox.)
  • 150 g zahar
  • 120 g unt
  • 100 g ciocolata cu lapte
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajiturele cu fulgi de porumb si ciocolata:

Punem zaharul intr-o cratita la foc mic pentru a se carameliza. Cand s-a obtinut caramelul, adaugam untul si amestecam bine, apoi ciocolata rupta in bucatele. Lasam pe foc pana cand se topeste de tot zaharul.

Fulgii ii punem intr-un castron si turnam peste ei siropul, amestecand cu o lingura. Lasam sa se raceasca cat sa putem modela, apoi ne ungem mainile cu ulei si incepem sa facem bilute pe care le asezam pe o hartie de copt.

Si uite asa am terminat fursecurile!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajiturele cu fulgi de porumb si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

dantes 1

18.09.2018, 08:56

Rocsi 1

19.09.2018, 19:29

Imi plac mult genul asta de biscuiti!

Ancutsa 1

19.09.2018, 19:44

Delicioase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu afine si mousse de ciocolata