Cel mai simplu de facut si ce mult imi plac,sper sa va placa si voua.
Pregatirea este rapida si simpla.
decongelez foile de foietaj
le intind si le ung cu miere,apoi fierb 5 minute merele si perele taiate felii lungi si subtiri cu cuisoare si zahar ,cateva linguri,apoi tai fasii foietajul uns de cate 10 cm lungime si 3 cm inaltime
apoi asez feliile de mere si pere alternate in lungime cate 5 felii,apoi asez si stafidele cu rom,bucatile se ciocolata mici
important sa fie putine ca se topesc, si invart incet incet ca sa devina un trandafiras
bag un betisor in mijloc ca sa tina bine in cuptor
apoi pregatesc o tava mare cu hartie de copt si bag la cuptorul preincalzit la 160 de grade(foarte important este ca sa se coaca si in mijloc)
le las pentru 45 minute sau pana se inrosesc bine deasupra,nu e nevoie de uns cu lapte sau ou ca tot se inrosesc,apoi le scot si le las la racit si le pudrez cu zahar pudra
pofta mare