Desert prajitura rasturnata cu rubarba, capsuni si visine

de oanapl in Prajituri, 28 Mai 2019 | 3047 vizualizari

COMENTARII (15)

Constelatialeu 1

28.05.2019, 20:31

Am incercat si eu rubarba in dulceata, nu m-a impresionat, raman la clasice....

Rocsi 1

28.05.2019, 20:45

Merisor 1

28.05.2019, 21:21

Ce bunătate de prăjitură!

MotanLaOale 1

28.05.2019, 21:25

oanapl 1

28.05.2019, 23:08

Va multumesc!

oanapl 1

28.05.2019, 23:09

Dulceata n-am incercat-o Cleme. Imi imaginez ca e destul de acrisoara. Tot clasicele sunt si preferatele noastre.

RODIMUR 1

28.05.2019, 23:29

Nu știu cum este rubarba, dar îmi închipui că este bună, de vreme ce ai făcut o prăjitură...

mihaelar63 1

29.05.2019, 02:01

O combinatie deosebita

-Licurici- 1

29.05.2019, 08:38

Ce prajitura aromata!

vasimur 1

29.05.2019, 09:21

Rahela Velicu 1

29.05.2019, 14:24

oanapl 1

29.05.2019, 20:20

Vă mulțumesc tuturor de aprecieri!

oanapl 1

29.05.2019, 20:22

Rubarba e acrișoară Rodica. Ar merge cu alte fructe dulci. Din păcate căpșunile de pe piață sunt destul de acrișoare. Dacă pui suficient de mult zahăr iese o prajitură delicioasă.

RODIMUR 1

29.05.2019, 20:37

Mulțumesc, Oana! Cred că voi încerca, într-o zi...!

cristeena20 1

30.05.2019, 17:46

Nu am incercat niciodata rubara. Dar cred ca e buna...cand am ocazia o sa incerc prajitura ta arata super bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prăjitură marmorată cu caise şi cremă de zmeură