Pregatesti ingredientele uscate. Cerni faina impreuna cu praful de copt.
Intr-un bol, freci untul cu zaharul pana devine cremos. Adaugi pe rand, ouale si le mixezi pana se incorporeaza bine, apoi adaugi si faina.
Imparti compozitia in doua, iar primul aluat, il intinzi intr-o tava de 22 x 30 cm. In aluatul ramas, adaugi cacao si inca 2-3 linguri de lapte, ca sa aiba aceasi consistenta ca prima jumatate. Il intinzi in tava peste aluatul alb.
Murele, dupa ce se scurg bine de sirop, le repartizezi uniform in tava peste aluatul maro, apasand usor. Introduci tava in cuptorul preincalzit la 170 °C, pentru 30 de minute.
Pentru crema, pui la incalzit laptele, apoi amesteci cu zaharul si praful de pudding dizolvat in prealabil. Il lasi pe foc pana se ingroasa, apoi il lasi sa se raceasca, amestecand sa nu se faca crusta. Mixezi untul si incorporezi puddingul amestecand bine.
Asezi crema rezultata peste blatul racit si il dai la frigider sa se intareasca.
Cu un poche, decorezi cu ciocolata topita in 3 linguri de lapte. Apoi portionezi prajitura si o servesti.