Demult voiam sa incerc prajitura asta, azi am cautat pe Bucataras si am gasit reteta :)
Blat: Se mixeaza bine ouale intregi cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Se adauga apoi uleiul, putin cate putin, amestecand cu mixerul. Faina se amesteca cu cacao si praf de copt si se adauga cate putin in amestecul de oua, mixand la viteza mica. Se tapeteaza o tava 20x30 cm cu hartie de copt si se toarna compozitia. Tava se introduce la cuptor, la foc mic, pana blatul este copt si trece "testul scobitorii". Se lasa apoi la racit.
Glazura: Budinca de vanilie se amesteca cu fanta in loc de lapte, conform instructiunilor de pe plic. Se lasa la racorit pana este gata crema.
Crema: Se amesteca untul moale, la temperatura camerei, cu zaharul fin, apoi se adauga branza de vaci si vanilia, mixand bine pana crema devine pufoasa. Se intinde crema peste blatul rece, apoi se toarna deasupra budinca cu fanta.
Se pune prajitura la rece 4-5 ore, apoi se portioneaza.