Desert prajitura din albusuri cu rom, pere si ciocolata

de katty in Prajituri, 16 Dec 2017 | 3254 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 albusuri
  • un praf de sare
  • 10 linguri zahar
  • 7 linguri ulei
  • 2 linguri cacao
  • 9 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura rom
  • 100 gr ciocolata amaruie
  • 3 pere
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura din albusuri cu rom, pere si ciocolata:

Batem albusurile, aflate la temperatura camerei, impreuna cu praful de sare, apoi cu zaharul pana capata consistenta unei smantani groase. Adaugam uleiul, romul, apoi cernem deasupra faina amestecata cu praful de copt si cacaua. Amestecam cu o spatula usor, apoi turnam amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Presaram deasupra ciocolata taiata bucatele mici si dam tava la cuptor pentru 20 de minute.

Intre timp curatam perele, le scoatem cotorul si le taiem cubulete. Scoatem tava si presaram deasupra si perele. Introducem tava in cuptor si coacem pana trece proba scobitorii. Lasam prajitura sa se raceasca, apoi o portionam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura din albusuri cu rom, pere si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

ieri la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]