Fiind un fan cremsnit am zis ca trebuie sa o incerc si eu. Intr-adevar e buna, buna!
Margarina se topeste la microunde si se lasa la racit.
Ouale se separa. Galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat se mixeaza pana isi dubleaza volumul.
Se incorporeaza si margarina topita si racita, apoi esenta de vanilie.
Se adauga faina si se incorporeaza.
Se adauga laptele caldut, putin cate putin, mixand in continuare pana se incorporeaza.
Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si se incorporeaza in aluat cu o spatula, amestecand usor de jos in sus.
Rezulta o compozitie ca o smantana.
Se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se introduce in cuptorul preincalzit pentru 40-50 minute.
Nu se deschide usa cuptorului 40 minute.
Cand arata ca un pandispan si se desprinde de marginea tavii este gata.
Cand este scoasa din cuptor se va lasa putin, dar asa trebuie.
Se lasa sa se raceasca complet (de pe o zi pe alta daca puteti), dupa care se taie si se presara cu zahar pudra.
Pofta buna!