Astazi va prezint o specialitate indiană din Madagascar.
O reteta simpla de facut, rapida si fara coacere la cuptor.
Mi-a trezit curiozitatea in special datorită modului de pregatire inedit.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/09/prajitura-cu-taietei-si-lapte.html
Intr-o tigaie/oala adanca rumeniti taieteii uscati in untul topit.
Adaugati 250 ml de apa, scortisoara si fructele de padure. Reveniti.
Puneti laptele condensat si treptat aceeasi cantiate de apa (am profitat pentru a spala si curata bine conserva de lapte).
Amestecati pentru a nu se prinde de fund, taieteii trebuie sa fie fierti.
Cand nu mai este deloc lichid, puneti compozitia intr-o forma de prajitura.
Lasati sa se raceasca si demulati.
Serviti rece sau la temperatura camerei.
Am servit si decorat cu sirop de coacaze rosii de casa - reteta aici.