Desert prajitura cu ricotta si prune (low carb, fara gluten)

de Catalina L in Prajituri, 31 Iul 2022 | 2971 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ricotta
  • 3 ouă
  • 2 linguri de făină de cocos
  • 4 linguri îndulcitor natural eritritol
  • 3 linguri de iaurt Skyr
  • 4 prune roșii
  • 10 picături de stevie de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu ricotta si prune (low carb, fara gluten):

Bateți ouăle cu îndulcitoriul si picaturile de stevia. 

Adăugați făina de cocos apoi iaurtul si amestecati. 

Incorporați branza ricotta la final. Se amestecă bine și se toarnă într-o formă unsa cu unt (18/25 cm). 

Puneți prunele roșii tăiate felii deasupra și introduceți în cuptorul preîncălzit la 180 ° C timp de 45 de minute.

Se lasă să se răcească, se decorează cu îndulcitor pudră. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu ricotta si prune (low carb, fara gluten)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta rustica cu prune si nuci