Pentru această rețetă delicioasă m-am inspirat de la Rocsi căreia îi mulțumesc de idee și o pup. Se poate pregăti cu orice fruct de sezon. Nouă ne-a plăcut foarte mult.
Într-un bol se mixează ouăle cu un praf de sare, apoi se adaugă zahărul măcinat treptat și se mixează până când iși dublează volumul și compoziția este spumoasă. Se adaugă mascarponele, vanilia și iaurtul, și se amestecă bine.
Se cerne făina cu praful de copt și scortisoara peste compozitia de mai sus și se amestecă pentru câteva secunde cu mixerul, apoi se amestecă ușor cu ajutorul unei spatule. Se taie 5 pune în cubulețe mici, și se încorporează în compoziție.
Se tapetează cu hârtie de copt, o tavă rotundă cu diamentrul de 23 cm, iar pereții se ung cu unt. Se toarnă compoziția, se nivelează. Se taie o prună în felii pe lung și se așează deasupra.
Se introduce prăjitura în cuptorul încins, la 170 de grade C, pentru 45 de minute. Se face testul cu scobitoarea. Când este gata, se scoate din cuptor și se lasă să se răcească, apoi se porționează și se servește.