Desert prajitura cu piersici

de Bucataras Diana in Prajituri, 26 Mar 2018 | 2779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piersici
  • 6 oua
  • 200 g zahar
  • 200 g faina
  • 100 ml ule
  • 50 ml apa
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de rom
  • esenta de vanilie
  • scortisoara
  • cardamom
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu piersici:

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat cu zaharul si cu praful de copt stins in otet. Galbenusurile le mixam cu apa, uleiul, praful de sare, zaharul vanilat, esentele, scortisoara si cardamomul, apoi le adaugam peste albusuri impreuna cu faina si le amestecam. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem compozitia apoi asezam piersicile feliate. Dam la cuptorul preincins la 200 grade pana trece testul cu scobitoarea. Servim cu pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piersici la cuptor in stil australian