O prajitura de post delicioasa,care se prepara usor si repede.
Merele spalate, sterse se dau pe razatoarea mare.
Zaharul,faina,grisul si praful de copt se amesteca.
Untul /margarina se imparte pachetul in 3.
Luam o tava 30/35 cm.,o ungem cu margarina si o tapetam cu pesmet.
Peste pesmet punem 1/3 margarina taiata cubulete.
Adaugam 1/2 din ingredientele uscate si nivelam usor.
Apoi punem 1/3 din cantitatea de mere rase.
Partea de ingrediente uscate,unt si mere.
Deasupra sa fie un strat de mere peste care adaugam nuca .
Dam tava la cuptorul incins la 170 grade pentru 45 minute.
Se lasa la racit.
Se taie si serveste rece.
Sa va fie de folos!
1
Merele rase se storc usor,sa nu fie uscate.
2
Se poate folosi unt sau margarina( am preparat cu fiecare din ele si este delicioasa)