Aceasta reteta am gasit-o pe net, nici nu mai stiu pe ce site! Fiind de post am zis sa o incerc, nu-mi pare rau, dar nici bine:)))))))
Nu se pun arome pentru ca ananasul este aromat suficient.
Ia o forma sau un vas de 28-30 cm circumferinta si unge-l cu ulei.
Presara zaharul peste ulei si apoi aseaza rondelele de ananas.
Aluatul:
Scoate bucatile de ananas si mixeaza-le pana se obtine o pasta.
Subtiaza pasta cu jumatate din zeama compotului din cutia de compot cu fructe taiate.
Cerne faina cu praful de copt peste aceasta compozitie.
Toarna compozitia peste pasta de furcte.
Daca este prea groasa compozitia subtiaz-o cu zeama de compot.
Compozitia trebuie sa fie ca si compozitia de chec.
Da tava la cuptorul incins la 180 grade pentru 25-35 minute,cel mai bine faci testul cu scobitoarea.
Cand este coapta compozitia se scoate vasul din cuptor si se lasa putin la racit.
Se portioneaza si se serveste.
Pofta buna!