Punem intr-o craticioara apa si zaharul. Punem la foc si amestecam pana zaharul se topeste. Dam jos si lasam sa se raceasca. Adaugam uleiul, ouale, coaja rasa de lamaie, sarea si incepem sa punem faina. Dupa ce am pus 300 gr faina, punem praful de copt si bicarbonatul stins cu o lingurita zeama de lamaie. Punem in continuare faina pana obtinem un aluat nelipicios care se intinde usor.
Impartim aluatul ijn 4 parti egale. Intindem fiecare foaie pe hartie de copt, o intepam cu o furculita din loc in loc si o coacem pe fundul unei tavi. Coacem pe rand toate foile pana incep sa se rumeneasca usor.
Pentru crema punem intr-o craticioara laptele si zaharul. Punem faina intr-un castron si adaugam cate 1 lingura lapte rece (din cei 600 ml) pana se omogenizeaza. Amestecam bine sa nu fie cocoloase si turnam peste restul de lapte.
Punem vasul la foc mic si fierbem amestecand continuu pana se ingroase. Dam jos si adaugam 50 gr unt si amestecam energic pana se incorporeaza. Lasam sa se raceasca, apoi punem zeama si coaja de lamaie.
Mixam restul de unt, apoi adaugam cate putina crema in el pana incorporam toata crema. Montam prajitura alternand foile cu crema. Peste ultimul rand de crema presaram fulgi de cocos. Dam prajitura la rece pana a doua zi.