Desert pasca vanilata

de Rahela Velicu in Prajituri, 11 Mai 2021 | 2407 vizualizari

 

Un deliciu
"Retete Pascale" 

 

INGREDIENTE

  • 650 g branza proaspata de vaca
  • 6 oua
  • 250 g zahar
  • 200 g unt
  • 400 g smantana
  • 4 linguri de faina
  • 4 linguri de gris
  • esenta de vanilie
  • 150 g stafide
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca vanilata:

Punem branza intr-un bol si o pasam cu mixerul vertical. Batem cu telul ouale cu zaharul, adaugam untul si batem bine.

Adaugam peste oua si branza, faina si grisul si amestecam bine.

La final adaugam smantana , esenta de vanilie si stafidele si amestecam. Eu am oprit o parte din stafide si le-am presarat deasupra dupa primele 15 minute de stat la cuptor.

Punem compozitia de pasca intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Coacem pasca la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 40-45 de minute. O scoatem din forma cand incepe sa se raceasca. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca vanilata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi de bezea si nuca caramelizata