Desert pasca fara aluat by merisor

de Bya Ralu in Dulciuri, 30 Mar 2018 | 3753 vizualizari

 

super super buna! multumesc merisor pentru reteta https://retetemerisor.ro/2016/04/pasca-fara-aluat.html
"Bunatati de Paste"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza de vaci
  • 200 gr branza telemea de vaci
  • 100 gr stafide
  • 8 linguri de zahar
  • 6 oua
  • 7 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de rom si vanilie
  • coaja rasa de lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca fara aluat by merisor:

Branza de vaci o amestecam cu telemeaua sfaramata cu o furculita.

Stafidele le punem intr-un bol cu esenta de rom.

Albusurile se separa de galbenusuri, se bat spuma cu un praf de sare si treptat se adauga zaharul, zaharul vanilat si esenta de vanilie.

Adaugam faina amestecata cu praful de copt si pesmetul si omogenizam cu branza de vaci.

Galbenusurile se adauga peste branza, punem si stafidele scurse de esenta de rom si omogenizam.

Bezeaua obtinuta din albusuri se incorporeaza usor in branza de vaci.

O forma rotunda de blat de tort o acoperim cu hartie de aluminiu sau de copt sau tapetam cu unt peretii formei.

Se toarna compozitia in forma,si se da la cuptor pentru circa 40-45 minute.

Eu am facut in 2 forme.

Stingem cuptorul si lasam pasca sa se raceasca in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca fara aluat by merisor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat