Pasca aromata si cremoasa pentru masa de Paste, fara aluat si fara bataie de cap!
Se mixeaza ouale intregi cu un praf de sare, zaharul si zaharul vanilat pana isi tripleaza volumul si devin cremoase. Se adauga branza de vaci scursa foarte bine si smantana grasa. Se mixeaza si se omogenizeaza compozitia.
Se adauga coaja de lamaie, vanilia bourbon si zeama de lamaie. Praful de copt se pune peste faina si se adauga cate putin in compozitie, mixand la viteza mica. Se adauga apoi si grisul si se omogenizeaza bine.
La final se adauga stafidele hidratate in apa fierbinte si scurse bine.
Se tapeteaza o tava rotunde de 22 cm cu hartie de copt si se coace pasca la 170 grade C, pentru 1 ora, pana se incheaga bine si se rumeneste usor.
Se lasa sa se raceasca complet, apoi se pudreaza cu zahar dr Oetker si se decoreaza cu trandafiri de napolitana dr oetker.