Totul a inceput de la niste minunate fructe confiate si scortisoara ce le-am adus din calatoria facuta in Israel .Fructele le-am pus la hidratat impreuna cu conaiac in ideea de a prepara ceva dulce . Cum am mancat jumatate din fructele hidratate ,am completat cu merisoare si stafide. Aveam ceva mere din productia proprie ce dadeau semne de oboseala . Asa ca m-am reorientat la pachetele cu mere . M-am inspirat de aici https://www.youtube.com/watch?v=qlEVzjJZhwI.
Pofta buna !!!!
1
Se pastreaza coaja de la mere pentru ca contine multe vitamine si pectina .
2
Nu am folosit mai mult zahar fructele confiate continand suficienta cantitate .
3
Aluatul de foitaj se tine la rece si se scoate din frigider doar cand incepeti sa lucrati cu el .Daca este tinut la temperatura camerei , se va inmuia prea tare , nu se va putea lucra cu el si pachetelele vor iesi deformate .