Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Oana, numai ca am avut cirese mai multe si le-am inghesuit pe toate in aceasta prajitura :D
M-am temut ca nu o sa mai cresca si ca n-o sa mai iasa nimic, dar, dimpotriva, a crescut frumos si a iesit foarte buna.
Se separa albusurile de galbenusuri.
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se dau deoparte.
Se mixeaza zaharul cu untul. Se incorporeaza, unul cate unul, galbenusurile. Se adauga cacaua si se omogenizeaza. Se pun albusurile batute spuma si se incorporeaza usor in aluat cu o spatula de silicon. Se procedeaza la fel, pe rand, cu faina, praful de copt, nucile si 2/3 din ciresele fara samburi.
Se asaza compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt. Se presara restul cireselor peste compozitie si se introduce tava la cuptor pana cand negresa este frumos rumenita.