Desert negresa cu lapte de cocos și gem de afine (de post)

de mirela0911 in Prajituri, 17 Mar 2017 | 6103 vizualizari

 

A ieșit cea mai buna negresa care am facut-o în ultima vreme!
"Retete de post economice"

 

INGREDIENTE

  • 400 ml lapte de cocos
  • 50 ml ulei
  • 150 g zahar
  • 2 lg cacao
  • 1/2 lgt sare
  • 3 lg gem de afine
  • 1 lg nuca de cocos
  • 1 lg nuca taiata
  • 250 g faina alba
  • 1 plic praf de copt
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa cu lapte de cocos și gem de afine (de post):

Intr-un bol, se pune laptele de cocos (se agita bine înainte de a se deschide cutia), zaharul și sarea și se amesteca bine pana se dizolva zaharul. Se adauga cacaoa, gemul de afine, faina amestecata cu praful de copt, nuca de cocos și nuca taiata bucăți. Se omogenizeaza bine totul și se toarnă intr-o tava tapetata cu hârtie de copt, cu dimensiunea de 20 x 25 cm.

Se da la cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru cca 30-35 de minute (se face testul cu scobitoarea).

Când s-a răcit, se pudrează cu zahar pudra vanilat și se porționează. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Gemul de afine se poate înlocui cu orice alt gem preferat!

2

Laptele de cocos se poate înlocui cu lapte de soia sau apa minerala!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu lapte de cocos și gem de afine (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede