Puteti diviza cantitatile in 2 (reteta pentru 25 muffins).
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/12/muffins-cu-ciocolata-si-nuga.html
Intr-o oala puneti la incalzit untul taiat bucatele, laptele, zaharurile si cacaua.
Amestecati si, cand compozitia incepe sa dea in clocot, lasati sa fiarba 2 minute.
(nici mai mult nici mai putin- este secretul acestei prajituri)
Luati de pe foc si puneti 8 linguri intr-un castronel pentru a le utiliza la sfarsit.
Separati albusurile de galbenusuri.
Bateti albusurile spuma cu un praf de sare..
In compozitia racita puneti pe rand galbenusurile amestecand de fiecare data
Amestecati faina cu praful de copt si o incorporati in compozitia precedenta.
La sfarsit adaugati albusurile batute spuma.
Ungeti cu unt formele de muffins, varsati compozitia in ele (umpleti-le pe treisferturi) si puneti la cuptorul incalzit la 200°C.
Lasati timp de 20 minute. Verificati cu un cutit, trebuie sa iasa usor umed.
Cu 10 minute inainte de sfarsit puneti bucatele de nuga deasupra.
Scoateti din cuptor, amestecati ciococolata oprita si decorati deasupra.
Lasati sa se raceasca complet.
Serviti.