Pentru crusta m-am inspirat de la Timea, Zana Mov a tartelor, pentru crema m-am inspirat de la mine, ce mi-a trecut prin cap....am vrut mini tarte si pentru ca nu aveam forme speciale de mini tarte am improvizat, aveam niste forme din ceramica cu diametru de 10 cm, doar 3 bucati asa ca am copt pe rand.....
Intr-un castron am cernut faina, am adaugat ouale, zaharul, untul si untura si coaja de lamaie, am framantat pana am obtinut un aluat nelipicios. Am lasat la rece cca 20 min. Apoi am impartit aluatul in 12 parti aproximativ egale, am intins fiecare bucatica si am asezat-o in forma, am intepat cu furculita. Pentru ca n-am avut forme de tarta si am improvizat, am copt cate 3 bucati.
Se dau formele la cuptorul preincalzit, cca. 20 min sau pana incep sase rumeneasca frumos. Se scot din forma cand sunt coapte si se lasa la racit.
Crema. Am amestecat mascarponele cu laptele condensat cu caramel si am umplut fiecare crusta de tarta.
Deasupra am pus fructe, apoi am amestecat plicul de top gel cu siropul de mure si apa si am pus pe foc sa dea in fiert, asa cald l-am turnat peste fructele din tarte. Se lasa la racit.