Desert la pahar cu spuma de capsuni

de Angelina_Elena in Dulciuri, 20 Apr 2013 | 3430 vizualizari

 

Va invit la desert! Usor, racoritor si delicios pana la ultima firmitura!;)

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de chec
  • 250 ml frisca lichida
  • 250 g capsuni
  • 2 lingurite zahar pudra
  • o cescuta de sirop
  • ciocolata maruntita
  • cateva capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar cu spuma de capsuni:

Frisca lichida o punem intr-un vas si o mixam pana se intareste (pastram 2-3 linguri de frisca simpla pentru decor).

Spalam capsunile, indepartam coditele, le taiem in 2 apoi le punem intr-un blender si mixam pana obtinem un piure fin.

Adaugam zaharul pudra si piureul de capsuni peste frisca batuta si amestecam usor cu o spatula.

Feliile de chec le maruntim, apoi asezam in pahare un strat de chec, 1 lingura de sirop(pentru a se inmuia checul) un strat de spuma de capsuni si tot asa pana umplem paharele.

La final decoram cu putina frisca, ciocolata maruntita si cate o capsuna.

Se dau paharele la rece pana la servire.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar cu spuma de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert la pahar, de post