Desert gogosi cu flori de salcam

de cristina1985 in Dulciuri, 25 Mai 2017 | 2650 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 250 g faina+10 linguri
  • 500 ml lapte
  • 1 praf de copt
  • 1 lg zahar
  • 50 de fori de salcam (cu codita)
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert gogosi cu flori de salcam:

Se amesteca ouale, faina (toata cantitatea), laptele, praful de copt si 1 lg zahar, cu mixerul sau telul, ca sa nu se faca cocoloase. Se pune la frigider 20 minute.

Se spala florile cu codite si se lasa sa se usuce. 

Se scoate aluatul de la frigider si se pune o tigaie cu ulei, pe ochiul mare. Gogosile se vor face la foc potrivit. Se trec florile prin aluat, le rasuciti si le prajiti cu codita . Se intorc de pe o parte pe alta si se pun pe servetele.

La sfarsit, se dau prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gogosi cu flori de salcam" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert vafe belgiene