Delicii de Paste
Untul trebuie sa fie la temperatura camerei.
Preincalzim cuptorul la 175 grade C.
Punem untul intr-un vas incapator, adaugam praful de sare, zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie rasa, ouale, praful de copt, amestecam.
Incorporam apoi faina si obtinem un aluat usor faramicios pe care il vom impacheta in folie alimentara si il vom tine 1 ora, la rece.
Umplem recipientul presei de biscuiti cu aluat rece, formam fursecurile direct in tava neunsa si necaptusita cu hartie de copt, apoi le coacem la temperatura de 175 grade C, pana devin usor aurii.
Le scoatem din tava si le lasam la racit complet.
Topim ciocolata intr-o craticioara in 50 ml lapte, cu ajutorul unei pensule, pictam fursecurile dupa pricepere si inspiratie si le decoram in hainute de sarbatoare, folosindu-ne de bombonele diferit colorate, de cristale de zahar colorat si sclipici alimentar.
Pofta buna!