Desert fursecuri de iarna

de Bucataras Diana in Dulciuri, 3 Ian 2018 | 4397 vizualizari

 



Fursecuri fragede pentru sărbători. Retetă românească

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina
  • 225 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • 1 galbenus crud
  • 2 galbenusuri fierte
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • un praf de sare
  • gem de cirese
  • zahar pudra
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri de iarna:

Frecăm untul cu zahărul pudra, apoi adaugăm galbenușul crud și cele fierte pasate, esența vanilată și făina amestecată cu sarea. Frământăm aluatul până se desprinde de pe măini, îl înfășurăm în folie alimentară și îl dăm la frigider pentru 2 ore. Întindem aluatul pe masa presărată cu făină, îl decupăm în forme de crăciun (stea, braduț, clopoțel. etc.) și așezăm fursecurile în tava tapetată cu hârtie de copt.Le coacem circa 10-12 minute, la 180 de grade C. Le lăsăm să se răcească, apoi le lipim două căte două cu dulceață și apoi le pudrăm cu zahăr pudră.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri de iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]