Desert fursecuri de casa / Spritz

de Catalina L in Dulciuri, 8 Feb 2019 | 2641 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru 70 biscuiti

  • 230 g de faina
  • 1 varf de sare
  • 225 g de unt moale
  • 1 lingurita rasa de aroma de vanilie naturala
  • 120 g de zahar pudra
  • 1 galbenus de ou

Pentru decor:

  • 175 g ciocolata amara
  • nuca de cocos rasa, alune macinate etc.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri de casa / Spritz:

Amestecati faina cu sarea.

In bolul robotului frecati untul moale cu vanilia si zaharul pudra timp de 3 minute. Adaugati galbenusul si amestecati.

Puneti treptat faina si amestecati pana este incorporata.

Veti obtine un aluat destul de moale.

Luati o bucata de aluat si o puneti intr-o presa de biscuiti (sau intr-un posch solid).

Presati si faceti apoi forme de S sau W.

Eu am facut de E si de S caci destinati pentru petrecerea unei colege drage ES care pleca la pensie.

Puneti-i pe placi acoperite de foaie de copt, lasati spatiu intre ei.

Puneti la rece 10 minute inainte de a-i pune la cuptor.

Dati la cuptorul incalzit la 180°C timp de 10 minute.

Lasati-i sa se raceasca pe un grill.

Topiti ciocolata la "bain-marie". Inrobati biscuitii la un capat.

Presarati peste ciocolata pudra de nuca de cocos sau alune macinate. Lasati-i sa se usuce pe o foaie de copt cateva ore sau o noapte.

Bun fursec !

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri de casa / Spritz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (15)

dantes 1

10.02.2019, 09:51

Delicioase!

mihaelar63 1

12.02.2019, 00:14

Ce dragute !!!! Parca te pregatesti sa scrii ceva cu ele

Rahela Velicu 1

18.02.2019, 13:27

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Raffaello