Desert foietaj cu ciocolata

de Lau in Dulciuri, 18 Ian 2020 | 2339 vizualizari

 

"Bunatati pentru Craciun"
 
 

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 100 g crema de branza
  • 200 g ciocolata
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert foietaj cu ciocolata:

Aluatul dezghetat peste noapte in frigider il intindem putin.

Eu am impartit aluatul in bucati mai mici (dar se poate pune toata ciocolata la mijloc)

Pe fiecare bucata de aluat am uns-o pe mijloc cu crema de branza, am adaugat ciocolata.

Taiem fasii late pe ambele parti si aducem fasiile peste ciocolata alternativ.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si ungem cu oul batut,dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeneste frumos.

Eu am facut si cu cheddar care sa deschis foarte frumos la cuptor(m-am grabit la impletit )

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert foietaj cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Panna cotta cu ciocolata si cafea